JA Uber - шаблон joomla Новости

Kada...

... nemate vremena!
... vam je potrebno osvježenje!
....vam je potrebna doza vitamina!
... se osjećate umorno, iscrpljeno!
... želite doprinijeti regulaciji svoje tjelesne težine!
... imate osjećaj nadutosti ili neredovitu probavu!

Koji?

Super Ananas regulira tjelesnu
težinu i doprinosi normalnom metabolizmu
Super Naranča čuva vaš imunitet te doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti
Super Šljiva održava normalnu funkciju
crijeva i postiže mekšu stolicu
Super Smoothie kod umora i iscrpljenosti, za energiju i imunitet

Zašto?

Sadržava dodane vrijednosti:
vitamine, minerale, vlakna, biljne ekstrakte ehinaceae, šipka, acerole, ekstrakt ploda guarane, prah indijskog trputca!

SUPER ANANAS®

Super Ananas odličan je i ukusan dodatak prehrani koji pomaže u regulaciji tjelesne težine. Ananas je odličan za zdravlje i vitalnost, bogat je bromelainom, probavnim enzimom koji se zbog njegova proteolitičkog djelovanja preporučuje konzumirati nakon obroka te guaranu koja doprinosi normalnome metabolizmu masti te time regulaciji tjelesne težine. Svaka vrećica Super Ananasa sadrži 334 GDU bromelaina.

Saznaj više

Super Smoothie za super doručak: Recepti food blogerica

SUPER NARANČA®

Ako želite podići imunitet, a istodobno obožavate okus naranče, onda je za vas Super Naranča, bogata vitaminom C. Vitamin C odličan je antioksidans koji se preporučuje svakome jer doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Također doprinosi i smanjenju umora i iscrpljenosti, a Super Naranča u jednoj vrećici sadrži 800 mg vitamina C. Super Naranča dodatak prehrani sadrži cink te biljne ekstrakte acerole, šipka i ehinaceu, odličnog je okusa svježe naranče bez dodanoga šećera, glutena i bojila.

Saznaj više

SUPER ŠLJIVA®

Jedna je od čestih neželjenih pojava u sjedilačkome načinu života usporena probava, a za održavanje normalne funkcije crijeva i za mekšu stolicu idealan je dodatak prehrani Super Šljiva. Šljiva je voće stoljećima poznato kao bogato vlaknima za zdravu probavu, a Super Šljiva sadržava prah sjemenki indijskog trpuca, kombinaciju vlakana te učinkovito doprinosi održavanju normalne funkcije crijeva i postizanju mekše stolice.

Saznaj više

SUPER SMOOTHIE®

Super Smoothie je bogati dodatak prehrani koji sadrži sve minerale i vitamine koji su potrebni organizmu, a ne dobivaju se redovnim putem hrane, voća i povrća. Jedna vrećica Super Smoothie-a sadrži vitamine i minerale koji se nalaze u 10 vrsti voća. Okusite spoj jagode, cikle, kivija, jabuke, kruške, naranče, manga, banane, nara, kupine i borovnice…i pobijedite umor i iscrpljenost, a ojačajte imunitet i pokrenite energiju svoga tijela.

Saznaj više
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Za specifične savjete i upute u vezi s proizvodima, obratite se našim stručnjacima u SAVJETOVALIŠTU online ili na telefon 01/3326733, radnim danom od 10-14h.