JA Uber - шаблон joomla Новости
header olja
header_dietpharm

 

Prošlo je nekoliko tjedana od kada sam odlučila osobno poraditi na poboljšanju energije jer danima nisam bila zadovoljna. Nedostatak C vitamina je moj stalni problem i kao nutricionist sam već dosta davno detektirala kod sebe upravo nisku razinu tog vitamina.

Ovo je vrijeme kada boravimo više u kuhinji te su u ponudi brojna jela tipična za zimski sezonski jelovnik. Bakalar, kiseli kupus sa suhim mesom, paprikaši i juhe uz brojne kolače s domaćim marmeladama ili orašastim plodovima.

Tijekom toplih mjeseci sa sobom nosimo bočice vode i soka pa nam je gotovo instinktivno pijuckanje tijekom cijelog dana. Za hladnih mjeseci takvu naviku nažalost zanemarimo.

Već smo naučili kako je uloga hrane osigurati organizmu  dostatne količine hranjivih tvari neophodnih za funkcioniranje organizma.  Pri odabiru hrane često se vodimo njenom dostupnosti u određenom trenutku i ugodi koju će nam određeni obrok osigurati  dok o koristi ili štetnosti razmišljamo tek kada smo utihnuli glad. Ipak, jutro najčešće započinjemo unosom hrane ili pića za koje vjerujemo kako će pokrenuti našu energiju. Na dnevnu energiju utječe dijetetski tj. prehrambeni faktor i životni faktor tj. stil života kao što su dužina i kvaliteta  sna, radne navike …

Super Smoothie za super doručak: Recepti food blogerica

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Za specifične savjete i upute u vezi s proizvodima, obratite se našim stručnjacima u SAVJETOVALIŠTU online ili na telefon 01/3326733, radnim danom od 10-14h.