JA Uber - шаблон joomla Новости
header olja
header_dietpharm

 

Prošlo je nekoliko tjedana od kada sam odlučila osobno poraditi na poboljšanju energije jer danima nisam bila zadovoljna. Nedostatak C vitamina je moj stalni problem i kao nutricionist sam već dosta davno detektirala kod sebe upravo nisku razinu tog vitamina.

Krenula sam sa Super Narančom 800 i već nakon nekoliko dana svoje jutarnje doze primijetila poboljšanje. Pravo zadovoljstvo nastupilo je nakon desetak dana svakodnevnog konzumiranja Super Smoothiea. Energiju sam lagano podigla, a jako, jako mi je trebala u ovim kratkim i dosta sivim danima prosinca.

Na okus sam se navikla iako sam malo eksperimentirala s otapanjem sadržaja Super Smoothie u soku od jabuka i čaju od jasmina…..meni je znatno draže od otapanja u vodi.

No, sada već moram smanjivati doze moje superhrane jer me drži „suviše budnom“.

C vitamin je najvažniji vitamin koji se naziva i kraljem svih vitamina. Super Smoothie je po sastavu jako moćan, a to se potvrdilo već nakon nekoliko dana. Kako ne bih „zujala kao muha bez glave“ i poremetila kvalitetu sna odlučila sam svoju dozu superhrane smanjiti i konzumirati je u prijepodnevnim satima.

 

 

"Kao nutricionist dijetetičar znam da sam bromatološki napravila dobar odabir
posebno što spadam u skupinu nezaljubljenika u doručak te da mi je najdraži
početak dana uz miris i okus kave.

Za početak mogu reći da je napitak ugodnog okusa i za nekoliko dana ću osluškivati jesam li uspjela pronaći svoj podizač energije."

olja-potpis

Super Smoothie za super doručak: Recepti food blogerica

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Za specifične savjete i upute u vezi s proizvodima, obratite se našim stručnjacima u SAVJETOVALIŠTU online ili na telefon 01/3326733, radnim danom od 10-14h.