JA Uber - шаблон joomla Новости

Ukusan

Super Ananas odličan je i ukusan dodatak prehrani koji doprinosi normalnome metabolizmu masti i regulaciji tjelesne težine. Sadrži koncentrirani sok ananasa koji proizvodu daje ugodan okus svježeg ananasa.

Dodane vrijednosti

Sadržava bioaktivni bromelain iz srčike ploda ananasa i ekstrakt ploda guarane. Guarana doprinosi normalnome metabolizmu masti te time i regulaciji tjelesne težine. Bromelain je probavni enzim koji razgrađuje proteine ili bjelančevine.

Kalorije

Svježi Ananas u 100 grama sadržava oko 45 kalorija. Posebno se preporučuje poslije "težeg" obroka sa mnogo mesa bogatog proteinima.

Konzumacija

Sadržaj vrećice otopite u 200 mililitara vode i u tren ćete dobiti napitak, dodatak prehrani odličnog okusa. Preporučuje se nakon obroka.

Sastojci

Super Ananas u dnevnoj dozi od 2 vrećice sadrži:

  • Koncentrirani sok ploda ananasa (Ananas comosus) / 2000 mg
  • Suhi ekstrakt srčike ploda ananasa (Ananas comosus) standardiziran na 250 GDU/g bromelaina / 814 mg
  • Suhi ekstrakt srčike ploda ananasa (Ananas comosus) standardiziran na 2500 GDU/g bromelaina / 186 mg
  • Bromelain (iz ekstrakta srčike ploda ananasa) ukupno 668 GDU 
  • Suhi ekstrakt ploda guarane (Paulinia cupana) standardiziran na 8% kofeina / 30 mg
  • Kofein (iz guarane) / 2,4 mg

Super Smoothie za super doručak: Recepti food blogerica

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Za specifične savjete i upute u vezi s proizvodima, obratite se našim stručnjacima u SAVJETOVALIŠTU online ili na telefon 01/3326733, radnim danom od 10-14h.