JA Uber - шаблон joomla Новости

Ukusna

Super Naranča ukusan je dodatak prehrani koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava tijekom i nakon intenzivne tjelesne aktivnosti, zaštiti stanica od oksidacijskoga stresa, te također doprinosi i smanjenju umora te iscrpljenosti.

Dodane vrijednosti

Super naranča bogata je vitaminom C koji je odličan antioksidans, sa cinkom doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidacijskoga stresa. Također sadržava cink te biljne ekstrakte acerole, šipka i TR3CHINACEA -u (brendirani sastojak nove generacije koja sadržava mješavinu suhih ekstrakata echinaceae: Purpurea, Pallida, Angustifolia).

Vitamin C

Vitamin C tijelo ne može skladištiti, ali ga se može nadoknaditi drugim izvorima. Super Naranča bogata je vitaminom C, a u jednoj je vrećici čak 800 miligrama. Vitamin C doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Izvrstan je za jačanje imunološkoga sustava tijekom i nakon intenzivne tjelesne aktivnosti.

Konzumacija

Sadržaj vrećice otopite u 150 mililitara vode i u tren ćete dobiti napitak, visokovrijedan dodatak prehrani odličnog okusa. Preporučuje se svakome cijelu godinu.

Sastojci

Super Naranča u preporučenoj dnevnoj dozi (1 vrećice) sadrži:

  • Dehidrirani sok ploda slatke naranče (Citrus aurantii subsp.dulcis) / 1180mg
  • Vitamin C (L-askorbinska kiselina) / 720 mg
  • Suhi ekstrakt ploda acerole (Malpigia punicifolia) standardiziran na 50% vitamina C  / 80 mg
  • Vitamin C (iz acerole) / 40 mg
  • Suhi ekstrakt ploda šipka (Rosa canina ) standardiziran na 50% vitamina C  / 80 mg
  • Vitamin C (iz šipka) / 40 mg
  • Cink (Cinkov glukonat) / 12,5 mg
  • Beta karoten / 3,3 mg (550 µgRE) 
  • TR3CHINACEA  mješavina suhih ekstrakata: Ehinacea, svijetlocrvena, biljka (Echinacea pallida) 33% / Ehinacea, uskolisna, biljka (Echinacea angustifolia) 33% / Ehinacea, grimizna, biljka (Echinacea purpurea) 33%. / 200 mg

Super Smoothie za super doručak: Recepti food blogerica

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Za specifične savjete i upute u vezi s proizvodima, obratite se našim stručnjacima u SAVJETOVALIŠTU online ili na telefon 01/3326733, radnim danom od 10-14h.