JA Uber - шаблон joomla Новости

Ukusna

Super Šljiva ukusan je dodatak prehrani koji sadržava dehidrirani sok od šljive koji mu daje ugodan okus. Šljiva je već stoljećima poznata kao bogata vlaknima za zdravu probavu, a Super Šljiva namijenjena je održavanju normalne funkcije crijeva i za mekšu stolicu.

Dodane vrijednosti

Sadrži prah sjemenki indijskog trpuca te kombinaciju vlakana. Indijski trputac doprinosi održavanju normalne funkcije crijeva i postizanju mekše stolice. Dodatno je obogaćen vlaknima iz gume akacije i destrina.

Šljiva

Svježa šljiva bogata je željezom, vitaminom C, B2, B3, B6, vitaminom K, magnezijem, kalijem, manganom i bakrom. Prosječna težina jedne šljive iznosi 8,9 g, a sadržaj vlakana je 5 %.

Konzumacija

Sadržaj vrećice otopite u 200 mililitara vode i u tren ćete dobiti napitak, dodatak prehrani odličnoga okusa. Preporučuje se uzimati uz doručak i večeru. Proizvod je pogodan za uzimanje kroz duži period i za trudnice.

Sastojci

Super Šljiva u dnevnoj dozi od 2 vrećice sadrži:

  • Dehidrirani sok ploda šljive (Prunus domestica) / 1400 mg
  • Prah sjemenki indijskog trpuca (Plantago ovata) / 6240 mg
  • Suhi ekstrakt kožica grožđa (Vitis vinifera) s 4% antocijana / 280 mg
  • Antocijan / 10 mg 
  • Guma Akacije (Acacia senegal, Acacia Seyal delile) s 90% vlakana / 320 mg
  • Topiva vlakna iz dekstrina / 180 mg

Super Smoothie za super doručak: Recepti food blogerica

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Za specifične savjete i upute u vezi s proizvodima, obratite se našim stručnjacima u SAVJETOVALIŠTU online ili na telefon 01/3326733, radnim danom od 10-14h.