JA Uber - шаблон joomla Новости

Ukusan

Dehidrirani sokovi voća daju ovom proizvodu ugodan prirodan okus. Može se pripremati s bilo kojom vrstom mlijeka (kravlje, sojino, rižino)! Pogodan je za dijabetičare!

Voće

Voće je hrana bogata vitaminima, mineralima i vlaknima, ali poznato je da bi pokrili sve potrebe organizma treba konzumirati različito voće. Ponekad je to nemoguće jer dostupnost voća ovisi o sezoni, ali i nepraktično je za konzumaciju u svakom trenutku. Zato je tu Super Smoothie!

Vitamini i minerali

Sadrži uravnoteženu kombinaciju vitamina i minerala te vlakna s dodatkom dehidriranog soka jagode, cikle, kivija, jabuke, kruške, naranče, manga, banane, nara, kupine i borovnice. Svaka vrećica Super Smoothie-a sadrži vitamine i minerale koji se nalaze u 10 vrsti voća.

Konzumacija

Sadržaj vrećice otopite u 150 ml mlijeka i u tren dobijete dodatak prehrani odličnog okusa u obliku napitka. Može se koristiti i sojino ili rižino mlijeko. Odrasli i djeca iznad 12 godina uzimaju jednu vrećicu na dan, najbolje uz doručak.

Super Smoothie za super doručak: Recepti food blogerica

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Za specifične savjete i upute u vezi s proizvodima, obratite se našim stručnjacima u SAVJETOVALIŠTU online ili na telefon 01/3326733, radnim danom od 10-14h.