JA Uber - шаблон joomla Новости

Super Smoothie za super doručak: Recepti food blogerica

Ubrzani suvremeni način života često nam ne ostavlja dovoljno vremena za pet do šest uravnoteženih i zdravih obroka potrebnih za zdravo funkcioniranje organizma.

Dodacima prehrani smatraju se svi pripravci proizvedeni iz koncentriranih izvora hranjivih tvari (vitamini i minerali) ili drugih tvari s hranjivim ili fiziološkim učinkom koji imaju svrhu dodatno obogatiti uobičajenu prehranu kako bismo održavali zdravlje (aminokiseline, esencijalne masne kiseline, vlakna, ekstrakti biljnih vrsta, alge, pčelinji proizvodi…). Dodaci prehrani regulirani su posebnim i europskim propisima koji su usklađeni s direktivama Europskoga parlamenta, a na tržište dolaze isključivo zapakirani pojedinačno ili u kombinaciji, u dozama (kapsule, granule, tablete, vrećice…) ili u prahu, granulama, tekućini, te ostalim oblicima u odmjerenim malim količinama i s posebnim načinom primjene. Dodaci prehrani predstavljaju dodatnu mogućnost kako uravnotežiti i obogatiti prehranu te u tijelo unijeti toliko potrebne vitamine i minerale za očuvanje zdravlja.

Zdravo živjeti i hraniti se, svakome bi od nas trebalo biti važno. Uz laganu tjelovježbu i boravak u prirodi, to uključuje uravnoteženu i raznoliku prehranu te konzumaciju hrane bogate vitaminima i mineralima potrebnim za normalno funkcioniranje našega tijela.

Današnji ubrzani način života ne ostavlja nam puno vremena za pripremu raznolike i uravnotežene prehrane, a upravo je u prehrani jedna od najvažnijih stvari kontinuitet, a ne zdrava prehrana vikendom. No, kako se hraniti zdravo i unositi sve potrebne minerale i vitamine uvijek, svakodnevno, a ne samo onda kada za to imamo vremena? Rješenje su Super Šljiva, Ananas, i Naranča, ukusni dodaci koji pomiješani s vodom predstavljaju praktičan izbor za svakoga. Super su ukusni dodaci prehrani koji dolaze zasad u četiri okusa i četiri uloge.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Za specifične savjete i upute u vezi s proizvodima, obratite se našim stručnjacima u SAVJETOVALIŠTU online ili na telefon 01/3326733, radnim danom od 10-14h.